Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Karolína Krézlová (36) se na krátkou dobu vrátila ze švédského Stockholmu zpátky do Čech. „Ve Stockholmu mám přestěhovanou asi polovinu osobních věcí. Teď vedu dost kočovný život,” nechala se slyšet zpěvačka.

Kromě toho, že si zahrála zdravotní sestřičku v připravovaném filmu na motivy písní Michala Davida Decibely lásky, tak nafotila sexy fotky s fotografkou Denisou Szynkaruk. „Pobyt ve Skandinávii mě hodně ovlivnil. Změnila jsem image, ostříhala vlasy a od ledna se chystám na herecký kurz do Los Angeles, kde budou nové fotografie potřeba,” říká Karolína a jedním dechem dodává: „Fotky mají působit svěže a mladistvě ve stylu, který mají Američané rádi. To myslím Denisa vystihla perfektně.”

Zmíněný snímek Decibely lásky je v pořadí již šestý film či seriál, ve kterém se Krézlová objeví. Nyní by do herectví chtěla zabrousit více. „Chci se v tomto odvětví posunout dál, proto se hned po skončení pracovních povinností v Čechách přesunu do Los Angeles na herecký kurz. Po pracovní stránce se mi daří více v zahraničí a Los Angeles je Mekka herectví, proto je tato destinace pro mě jasná volba."

Reklama

Další články

Načítám