Hlavní obsah
Článek

Spáchal hned několik českých rekordů, co se počtu autogramiád a rozdaných podpisů týče, a mělo by mu být blaze na duši. Jenže není! Za všech okolností slušňáka Ladislava Hrušku (46) dostalo chování některých jeho fanoušků. Jsou mezi nimi prý horší, než leckteří fotbaloví chuligáni!

Ošklivé zážitky z autogramiád nemůže vymazat z hlavy. Většina prý byla velmi příjemných, pár špatných momentů se však taky našlo.

„Zamrzelo mě, jak se lidé vůči sobě chovají. Občas to vypadalo, jako když se stály fronty na banány. Lidé předbíhají ve frontě, křičí na sebe, někdy i vulgárně. Není mi příjemné poslouchat to,“ postěžoval si zklamaně Láďa. Podle našich informací ale při těchto akcích došlo už i k několika inzultacím. Tak moc někteří chtěli Láďův podpis, že sáhli i k násilí.

„Když to vidím, tak rázně zasahuji, protože nemám rád konflikty a tohle se prostě dít nebude!“ tvrdí nekompromisně Hruška. Pak přidal i jednu smutnou zkušenost.

„Vrátil jsem se kvůli tomu, že si to lidé, kteří mě mají rádi, přáli. A díky tomu také mohu pomáhat. Na autogramiádách, které dál pokračují, zjišťuji o to víc, jak je vše pomíjivé, a jak si člověk ani za peníze zdraví nekoupí. Babička o holi mi třeba děkovala, že si na mě mohla vystát hodinovou frontu. A že nemohl přijít dědeček. Moc se na mě těšil, ale těsně před autogramiádou umřel. A to jsou silné momenty, které mě opravdu dojímají,“ svěřil se Super.cz Hruška.

Speciální „Hruškokaravan“ používá ale jen pro propagaci kuchařky, jinak jezdí po Praze městskou hromadnou dopravou. Přestože s jeho „profláklým“ obličejem by se asi ledaskdo bál mezi lidi vstoupit, televizní hvězdička si to užívá a rád si s každým popovídá.

„Smějí se na mě, já na ně. Poznávají mě dokonce i opilci, kteří jinak nejsou schopni mluvit. Ale najednou dostanou řeč a chtějí se mnou prodebatovat všechno,“ směje se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám