Hlavní obsah
Článek

Vypadalo to na novou válku v českém šoubyznysu, ale bublina zase splaskla! Leoš Mareš (47) se nedávno ve své talkshow při vyprávění vtipu vyjádřil nelichotivě o skautech, což se jeho hostu Láďovi Hruškovi (46), který k téhle organizaci od dětství patří, nelíbilo a pořádně se ho to dotklo. Teď ale hovoří o Leošovi obdivně!

Proti moderátorovi se po zveřejnění záznamu z jinak v televizi vůbec neodvysílané části Show Leoše Mareše zvedla obří vlna nevole, byť se ukazuje, že je v tom docela nevinně. Přesto všechny překvapil, když se omluvil. Posypal si popel na hlavu a uznal, že se choval arogantně. „Omlouvám se, už se to nestane,“ kál se.

Láďa Hruška si náš článek o Marešově morálním obrození přečetl a příjemně ho to překvapilo. „Pokud tam pojmenoval nějakou svou vlastnost a omluvil se za to, tak je to super. Je to borec!“ prohlásil pro Super.cz prakticky obdivně experimentátor, který na Primě uvádí pořad Vychytávky Ládi Hrušky.

Prý se ale i tak na kolegu z televize dlouho nezlobil. „Bral jsem to tak, že to, co bylo v té show řečeno, bude jejím koncem také ukončeno. Necítil jsem vůči němu žádnou zášť. Ani jsme si pak kvůli tomu neměnili žádné zprávy, takoví kamarádi zase nejsme. Nemám ani jeho číslo,“ přidal Hruška.

Ten se nedávno objevil i v konkurenční Show Jana Krause, po níž se rozhodl výtěžek pro charitu ze své úspěšné kuchařky věnovat nemocné Ivance Danišové. A to přesto, že původně svůj nadační fond založil na podporu seniorů.

„Jestli někdo potřebuje pomoc, jsou to právě oni. Ale tohle bylo bezprostřední gesto. Určitě se nikdo zlobit nebude. Lidé se mi ozývají a chtějí se zapojit, takže jim posílám číslo jejího účtu. Dokonce se chystá charitativní koncert. Jsem rád, že se zvedla taková vlna. Teď nezbývá, než fandit a držet palce, aby ta vlna také spláchla nemoc Ivanky,“ dodal Láďa na křtu nové desky Jiřiny Jandové V muzeu lásky, jejímuž dílku šel za kmotra.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám