Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V závěru velkolepé přehlídky Taťány Kovaříkové vynesly exkluzivní modely velké večerní krásky, které bodovaly v soutěži Česká Miss. Kromě Gábiny Kratochvílové, Lucky Kovandové, či Terezy Skoumalové zářila ve večerní róbě také Monika Leová (32).

Vzhledem k tomu, že přehlídka byla vyvrcholením představení nového modelu francouzské značky, tak jsem se České Miss Earth pro rok 2013 nemohli nezeptat, jaká je řidička a jestli už v minulosti za volantem hřešila.

„Dostala jsem pokutu za rychlost. Myslela jsem si, že za mnou jede ségra s bráchou a machrovala jsem, že budu rychlejší. Pořád si mě totiž dobírali, že mám jen Punto a oni Volkswagena,“ práskla na sebe Leová a jedním dechem dodala: „Takže jsem jim ujížděla a potom mi došlo, že za mnou nejedou naši, ale policajti. Oni mají to samé černé auto.“

Monika by si měla dát pozor na to, aby se coby oběť dopravní nehody nestala nedejbože předmětem reportáže právě ve zprávách na Primě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám