Hlavní obsah
Článek

Vztah se snoubencem Filipem bere Gabriela Kratochvílová (34) velmi vážně. Vždyť v poslední době se ve svém volnu nevěnuje ničemu jinému než svatebním přípravám. Den ode dne se Česká Miss 2013 a moderátorka zpráv na Primě přesvědčuje, že si partnera pro život vybrala správně.

„Byla jsem dva týdny nemocná. Začalo to jako obyčejná angína, ale potom jsem ztratila hlas, takže jsem na chvilku musela zamávat moderování. S těmi hlasivkami se nedalo nic jiného, než tři dny nemluvit. Ale svět měl ode mne na chvíli klid,“ myslí si obvykle velmi upovídaná modelka.

„Filip musel být v sedmém nebi, ale myslím, že byl hlavně spokojený, že se o mě mohl starat. Znovu jsem se ubezpečila, že on je ten pravý. Nemoc prověřila náš vztah,“ řekla nám Gábina těsně poté, co se snesla z mola po přehlídce kolekce Taťány Kovaříkové. Přehlídka byla jen třešničkou na dortu pompézního odhalení nového modelu auta francouzské značky.

Kratochvílová říká, že na silnici si určitě není tak jistá jako ve zprávách nebo na mole. „Jsem velmi opatrná a ne proto, že bych byla hodná, ale že jsem úzkostlivá. Dlouho jsem neřídila a začala jsem až v době, kdy jsem autíčko vyhrála. Užívám si jízdu mimo Prahu, ve městě se řízení vyhýbám. Nervy mám jenom jedny a žaludeční vředy nechci,“ uzavírá modelka.

A má nejkrásnější Češka roku 2013 při řízení nějaký předmět, který jí nese štěstí. „Talismanů mám pro jistotu víc, věřím na věci, co mi přináší štěstí,“ směje se Gabriela a dodává: „Tím nejnovějším talismanem se asi stal můj prstýnek, jakmile ho zapomenu doma a mám vysílat bez něj, jsem celá nesvá.“

Reklama

Další články

Načítám