Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jméno Filip Švarc mnoha lidem nic moc neřekne, prozradí jej ale hlas, jenž je znám ze soutěže SuperStar či z dabingu obecně (mluví jím například zebra Marty v Madagaskaru).

Pokud jste si mysleli, že hlas, který zní z reproduktorů během SuperStar, když uvádí jednotlivé soutěžící a jejich písně, je předtočený, jste na omylu. Ale nejste sami, je nás většina. „Všichni si myslí, že to je předtočené, o to větší je to adrenalin, protože je otázkou takové nějaké mé profesní cti prostě se nesplést, nepřeřeknout se, aby to znělo, jako že je to předtočené,“ říká k tomu Filip Švarc. Zatím se nespletl ani nepřeřekl. „Na anglických názvech si ale můžu kolikrát vylámat jazyk,“ přiznal.

Jak vlastně jeho šichta v SuperStar vypadá? „Dostanu scénář, ten si přečtu, a pak už jedu,“ řekl s tím, že s režisérem jsou domluvení, že začíná na konkrétní záběr. „Dělám si legraci, že vidím strop a jedu,“ smál se.

Reklama

Další články

Načítám