Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák a také občasný herec Matěj Ruppert, frontman kapely Monkey Business, přišel coby host Evy Pilarové (†80) na její koncert do Lucerny. S královnou swingu si zapěl písničku Tam za vodou v rákosí. A šlo mu to nadmíru dobře.

„Já paní Evě neumím říci ne. Odskočil jsem si od rodiny, protože dnes je den, kdy slaví pětapadesát let umělecké činnosti a já tu prostě nechtěl chybět. Ona mě totiž provází od malička, třeba moje babička ji často poslouchala a já s ní u rádia nebo gramofonu, pak jsem měl hodně rád Semafor, kde účinkovala, takže jsem dlouholetý věrný posluchač a příznivec paní Evy,“ uvedl Matěj, který je pyšným tatínkem téměř čtyřměsíční dcery Anežky.

„Je to moje nádherné štěstí a zázrak a jsme s manželkou z našeho mrňouska úplně vedle. A určitě bychom ještě jedno miminko chtěli,“ zasnil se zpěvák, který je ovšem i zdatným tanečníkem, což dokazoval i ve StarDance.

„To už ale tak úplně neplatí. Moc toho teď nenatancuji, ale ten pořad mám velice rád a se zájmem se na něj dívám. Dneska jsem se za soutěžícími zastavil a v sobotu přijdu přímo do sálu, abych u toho byl co nejblíž. Moje vzpomínky na StarDance jsou ve všech směrech jen dobré. Byla tam skvělá parta a určitě až budu sledovat dění na parketu, tak mě to nenechá klidným. A kdyby byla šance jít do toho ještě jednou, okamžitě kývnu a nebudu se ani vteřinu rozmýšlet. Ta dřina a nervy stály za to. Já jsem si to užil,“ dodal Matěj Ruppert.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám