Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme ve výčtu herců v seriálu Ulice zahlédli jméno Pavel Mádl, zajímali jsme se, zda jde o shodu jmen, nebo je příbuzným herce a režiséra Jirky Mádla. B je správně.

Již jsme také informovali, že Pavlovi je osmnáct let, žije v Českých Budějovicích, kde studuje na gymnáziu, a do Ulice se dostal přes konkurz, bez pomoci slavnějšího sourozence. „Když jsem byl malý, snil jsem o tom, že bych se jednou mohl stát hercem, a jsem velmi rád, že se mi toto přání splnilo. O konkurzu jsem se dozvěděl přes produkci. Bratr na tom nemá sebemenší podíl,“ uvedl mladší z bratrů Mádlových.

„Ze začátku to pro mě bylo malinko náročné, ale zvykl jsem si. Dá se to zvládnout. Většinou točím ve škole, kde se natáčí jen o víkendech,“ uvedl zase k tématu studium v Českých Budějovicích vs. práce v Praze.

A začínající herec přidal i pár informací ze soukromí. Těch se dožadovaly především jeho náctileté fanynky, tedy hlavně jedné konkrétní: Má Pavel holku? „Přítelkyni mám, má přítelkyně se jmenuje Kateřina,“ odpověděl jim Pavel Mádl, který by se někdy v budoucnu rád potkal s bratrem před kamerou.

Reklama

Další články

Načítám