Hlavní obsah
Článek

Před měsícem si herečka Veronika Jeníková nechala obarvit své typické blonďaté vlasy na světle hnědé. Když jsme ji potkali na otevření nového salonu jejího dvorního kadeřníka Martina, už byla zase skoro blondýnka. Barva se jí rychle vymyla.

"Já to zase tolik neřeším. Hnědé mě bavily, ale barva vlasů není to nejdůležitější na světě. Před lety jsem si dokonce ještě i sama doma obarvila vlasy i na zrzavou. Ale taky se to naštěstí rychle vymývalo. Ale asi je mi ta blond nejbližší, už jsem na ni zvyklá, až se to úplně vymyje, tak to tak nechám," řekla nám.

Veronika dokonce Martinovi pomáhala i se zařizováním salonu. "On to trochu zveličuje. Potřebovala jsem po prázdninách dát vlasy do formy a ostříhat, a trefila jsem se zrovna do momentu, kdy se stěhoval do nového salonu. Takže řemeslníci chodili mezi námi, já měla pár poznámek a z legrace jsem si zatloukla hřebík. Nic světoborného to nebylo," vysvětlila.

Experimentovat s barvou si mohla dovolit díky tomu, že momentálně nenatáčí žádný dlouhodobý projekt ani seriál. "To by nešlo, obrazy se točí na střídačku, takže bych byla třeba na začátku s delšími vlasy než uprostřed dílu, což by nešlo. Teď jsem točila jednu detektivku, zkouším nové představení Lháři, hraju ta stará, takže práce je dost," upřesnila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám