Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nedávno jsme informovali, že bývalá moderátorská hvězda Novy Libor Baselides si brousí zuby na roli Nicolase v muzikálu Angelika. Na tu se podle nás rozhodně víc hodí tenhle zpěvák, kterého jsme tam potkali na konkurzu a písničku vystřihl jako pán bůh. I když vždycky na to u Jana Kopečného zvyklí nejsme.

Honza už se těší na svoji Angeliku. "Určitě by měla být krásná jako ve filmu nebo v románu, bude charismatická a rozhodně bude umět skvěle zpívat," má svoji představu o divadelní partnerce Kopečný.

Když jsme se byli podívat na jaře na konkurzu pro muzikál Děti ráje, Honza četl text z papíru. Mile nás překvapil, že tentokrát se Nicolasův part naučil nazpaměť. "Jsem věrný divadlu Broadway a tady se snažím konkurzy docela ctít a plnit základní parametry, které by měly mít. Ale stane se, že si to musím přečíst. To snad ale bylo jenom jednou, a zrovna jste byli u toho," tvrdil. "Anebo dvakrát," dodal.

My ovšem zaslechli od producentů, že Honza trochu hřeší na svůj zjev a pěvecké schopnosti, a role se učí doslova za pochodu. "Je pravda, že se vyloženě doma neučím. Projdu si to, ale nehrotím to jako básničku, učím se během zkoušek, protože si to spojím rovnou s akcí a lépe se mi to pamatuje," vysvětlil.

Honza je nyní také v nejužším výběru na roli Ježíše v Jesus Christ Superstar v ostravském divadle. "Teď aktivně zpívám v pěti muzikálech, pak by jich mohlo být sedm, ale zase možná nějaké skončí," vypočítal své pracovní vytížení Honza. Dovolenou v tomhle tempu rozhodně nestíhá. "Naposledy jsem byl pracovně před třemi lety v Jižní Koreji, kde jsme byli s muzikálem Casanova a dva dny jsme měli volno a mohli si projít město. Bylo to fajn, ale byla to jediná dovolená, kterou jsem měl," přiznal.

Kdo má podle vás větší šanci získat roli Nicolase v Angelice?
Libor Baselides
5,9 %
Jan Kopečný
94,1 %
Celkem hlasovalo 5305 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám