Hlavní obsah
Článek

Když jsme se s kamerou zastavovali na soutěžním večeru StarDance, na Radka Bangu z Gipsy.cz nám už nezbyl čas. Potkali jsme ho ale na otevření nové asijské restaurace, kam dorazil se svojí manželkou Veronikou, takže jsme ho vyzpovídali tam.

"Na StarDance jsem spokojený, ale je to hodně drsné, úplně se z toho potím. A jsem rád, že si minule při paso doble nikdo nevšiml, že než jsem nastoupil na parket, tak jsem tam hodil držku, sjel jsem po kotníku a celý ten tanec jsem odtančil s kotníkem skoro mrtvým," vyprávěl nám o svém zranění Radek.

"Už je to ale dobrý. Nasadil jsem béčko, ledoval. Ale jsem rád, že jsem to tak dobře zamaskoval, že to nikdo nepoznal, možná ani porota," mínil. Velká zátěž na nervy je pro něj vyřazování. "Když byla zkouška, tak jsme s Terezkou dělali, že jsme ti, kdo vypadli, a byla to legrace. Ale když to bylo doopravdy s těmi světly, myslel jsem, že omdlím. Bylo mi na umření," svěřil.

Konkurence je ve StraDance velká, někteří mají větší zkušenosti, jako třeba Leona Machálková (56), která tančila s profesionálními tanečníky ze souboru UNO, nebo Leoš Mareš (47), o němž málokdo ví, že se tanci také hodně věnoval. "Není to úplně fér, ale nebudu se vymlouvat. Musíme soupeřit. Já jsem nikdy netancoval, tak co se dá dělat. Mám co dohánět," míní.

"Já jsem ještě nervóznější než Radek. Ale já mu věřím, je dobrej," je přesvědčená jeho žena Veronika. Spolu si ale moc nezatancují. "Já vždycky přijdu z tréninku a chci ještě zkoušet doma. Ale faktem je, že nám to moc nejde, takže to končí tak, že si zatancuju se psem, který už je skoro větší než já," smál se Radek. A na to, jak jim s manželkou tanec jde, se můžete podívat na našem videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám