Hlavní obsah
Článek

Už na obrazovce nás z dívek, které postoupily do finále SuperStar, nejvíc zaujala zrzka Emma Drobná. A to nejen zpěvem, i když zpívá nádherně, ale také vizáží. Ze všech holek je rozhodně nejatraktivnější. A to i naživo.

Zajímalo nás, jak se vlastně do SuperStar dostala. "Zpívala jsem odmalička, chodila jsem do folklorního souboru, ale na veřejnosti jsem nikdy nevystupovala, spíš jen s kamarády u ohně s kytarou. Až někdy před dvěma lety jsem měla první koncert, to se taky moje máma poprvé dozvěděla, že zpívám. Ta mne taky přihlásila do SuperStar," řekla nám Emma.

Sama by to prý neudělala. "Žila jsem dva roky v Londýně a vůbec jsem se SuperStar účastnit nechtěla, ale teď jsem ráda, že jsem tady. V Londýně jsem pracovala v jednom baru, nezpívala jsem. Jen na karaoke, kam jsme se s přáteli chodili bavit," svěřila.

"Chtěla bych tvořit v angličtině, jde mi to lépe a anglicky se mi i líp zpívá. Ale nic proti slovenštině, asi by bylo ideální, abych zpívala v obou jazycích," přemýšlela Emma, která už sama několik písní složila. "Na desku to ještě není, ale aspoň nějaký základ," smála se.

Emminým vzorem je zesnulá zpěvačka Amy Winehouse. "Obdivuji ji, ale její životní styl tolik ne. I když to bylo takové crazy a zajímavé," míní zrzka, která na první pohled jako rockerka moc nevypadá. "Ale tetování plánuju. S motivem zatím váhám, ale něco menšího a jednoduchého," svěřila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám