Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V pouhých čtyřiceti letech se rozhodl skoncovat se životem britsko-americký herec, moderátor a model Sam Sarpong. Učinil tak skokem z mostu v losangeleské Pasadeně. Neodradili jej ani hasiči a policejní vyjednavači, kteří se mu celé hodiny snažili zoufalý čin rozmluvit. Úmrtí potvrdili místní lékaři.

Bratr populární britské moderátorky June Sarpong byl známý jako spolumoderátor Wilmera Valderramy v pořadu Yo Momma na stanici MTV a zároveň jako model, jenž se stal například tváří kampaní světových značek Tommy Hilfiger, Gucci, Versace či Louis Vuitton.

Přátelé popisují zesnulého Sama, jehož kořeny díky otci sahají až do Ghany, jako baviče a někoho, kdo miloval život a každý den měl úsměv na rtech. Jeho láskou byla rovněž muzika. Zahrál si v řadě filmů a seriálů. Jmenujme například Sběratelé kostí, 24 hodin, Kult hákového kříže, Farm House a desítky dalších.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám