Hlavní obsah
Článek

Doposud držela Andrea Verešová (43) své děti mimo světla reflektorů. Sedmiletá Vanesska a šestiletý Daniel už ale sami projevili zájem zúčastnit se nějakého focení a natáčení a Verešová tak svým dětem vyhověla.

„Přišel čas, kdy se děti začaly zajímat a kdy se ptají. Už mě párkrát doprovázely na focení a natáčení a rozhodly se to zkusit,” říká Andrea.

Těsně před tím, než Verešová odletěla na dovolenou na Kanárské ostrovy, nám na přehlídce Natali Ruden prozradila, že se právě rýsují dva velké projekty, na kterých budou participovat také modelčiny děti. „Teď na podzim budeme fotit první kampaň a točit první reklamu. Bude toho dost. Poprvé něco takového nafotím i s dětmi, ony se na to moc těší. Jednak se jim splní sen a zároveň si vydělají peníze.“

Zajímavé na celé věci je, že se Verešová vzdá honoráře a vydělané peníze uloží dětem rovným dílem na spořící účet. „Velkou motivací pro ně je možnost si vydělané peníze našetřit a uložit na účet. Věřím, že je to pro ně dobrá inspirace, jsou z toho nadšené a moc je to baví,” řekla nám po módní show Andrea Verešová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám