Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hudebník Václav Noid Bárta (43) je na svou dceru Terezku patřičně hrdý. Jeho holčička ještě ani nevyrostla z kočárku, ale už má svoje vlastní auto. Starostlivý taťka jí k prvním narozeninám pořídil fungl nového červeného fiátka.

„Je to skvělé žihadlo. Mě strašně baví a věřím, že si ho zamiluje i Terezka a po ní třeba její budoucí bráška nebo sestřička. Má všechno, co pořádný auťák má mít, vyklápěcí kapotu, motor, houkačku, blinkry, brzdu a samozřejmě volant. A jezdí jako drak, kdybych se do něj vešel, tak okamžitě sedám na místo spolujezdce,“ pochlubil se Vašek, který poněkud zapomněl na to, že Terezka ve svém věku asi ocení spíše láhev se sunarem než auto.

„To je sice pravda, ovšem pozor. To autíčko samozřejmě není určené pro provoz na silnici, nebo na závodění. Jde o dětskou hračku, navíc velice chytrou. Terezka se sice chytne volantu a může s ním kroutit, jak jí bude libo, ale kam se pojede a jakou rychlostí, rozhoduji já. Je totiž na dálkové ovládání, takže řidičem bude tatínek a vozit se bude moje malá slečna,“ uzavřel s úsměvem Noid.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám