Hlavní obsah
Článek

S muzikálovou zpěvačkou Anetou Vrzalovou, která bude hlavní hvězdou nové hudební komedie s hity Michala Davida (63) Decibely lásky, jsme se potkali na křtu desky její muzikálové kolegyně z Dětí ráje Genny Ciatti. A nedalo nám, abychom se nezeptali, zda ona taky někdy vydá desku. Přiznává totiž, že ve zpěvu má ještě mezery, lépe hraje a tančí.

"Pravda je, že žádné, ale opravdu žádné cédéčko, co se zpěvu týče, neplánuju. Ale teď bude vycházet deska Dětí ráje s písničkami. Tam zpívám, ale naštěstí se to upravovalo ve studiu, takže je to poslouchatelné," je na sebe snad až příliš kritická Aneta, když její zpěv vydrží diváci v brněnském Boby centru.

Snad má aspoň lepší pocit ze svého herectví, když už má za sebou poslední klapku filmu Decibely lásky. "Myslím si, že to dopadne dobře. Byl tam výborný tým," sází na kolektiv, který se při natáčení sešel.

Aneta je krásná holka, takže nás zajímaly i její vztahy. "Nikoho nemám. Jsem sama se sebou a mám se tak úplně nejlíp," tvrdila. Když jsme ovšem byli na brněnské premiéře Dětí ráje, měli jsme pocit, že má, či aspoň měla vztah s brněnským fotbalistou Petrem Průchou, který si o ni dělal velké starosti, aby ji šoubyznys nesemlel. Málem se kvůli ní popral. "Já s ním nechodím ani nechodila. Jestli to říkal, tak lhal," uzavřela. "Mám Petra ráda, jsme přátelé, ale vztah jsme spolu nikdy neměli," dodala ještě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám