Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už i moderátorka Aneta Christovová se pustila do hubnutí. Přiznala nám, že její váha už dosáhla trojciferného čísla, což ji vyděsilo. Nechce zhubnout moc, ale aspoň tak, aby omezila zdravotní rizika, která velká nadváha přináší. Zatím má dole dvanáct kilo a pomalu to na ní začíná být znát.

"Chci pořád zůstat macatá, kus baby, protože v šoubyznysu jich moc není, tak abych to uměla pořádně prodat. Říkala jsem to svému kamarádovi, který mi řekl, že i kdybych zhubla dvacet kilo, pořád budu tlustá," smála se Aneta.

"Začala jsem Dukanovou dietou, to je nějaký Francouz, podle kterého hubla dokonce i Kate Middleton. Je to hlavně o bílkovinách, má čtyři fáze, já vydržela dvě a teď už si jedu svůj vlastní program. Minimalizovala jsem sladkosti, večer nejím pečivo a přílohy," vysvětlila.

My víme, že Aneta kdysi nosila velikost třicet osm, tak nás zajímalo, jak se jí mohlo stát, že nakynula do těchto rozměrů. "Vrátila jsem se z Bulharska, kde jsem byla ještě štíhlá. Je tam úplně jiný typ stravy a jiný styl života. A v Česku jsem za první rok přibrala čtyřicet kilo. Měla jsem tady i depky," přiznala.

Svoji roli v tom ale hrály i drogy. "Tak byly to takové ty večírkové drogy. Nebyla jsem feťačka závislá na heroinu. Byla jsem mladá, v Bulharsku to byla divočina, docela hodně jsem se tam pohybovala v šoubyznysu a tak to lítalo, večírek od večírku. Jelo to od úterka do neděle, odpočívalo se jenom v pondělí. A to jsem měla snad dokonce i velikost třicet šest a pořádně velká prsa," vzpomínala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám