Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svůj budoucí směr měl tento dnes už jednapadesátiletý fešák jasně daný ještě dávno předtím, než se jím skutečně vydal. Mít za otce filmovou legendu Alaina Delona a za maminku herečku a modelku Nathalii Delon, byl by hřích vydat se jinou cestou než hereckou. A i když si s rozjíveným Anthonym během dospívání rodiče vytrpěli své, naštěstí dostal rozum. Anthony sice nikdy nedosáhne otcova úspěchu, ale i tak převážně v rodné Francii platí za oblíbenou filmovou a televizní hvězdu.

Stejně jako otec Alain i Anthony si prošel rebelským obdobím. Na svém kontě má vyhazovy ze škol i internátů a dokonce si pobyl i za mřížemi. V mládí z recese ukradl luxusní auto a řítil se s ním nepřiměřenou rychlostí, než jej zadrželi policisté. Ti u něj navíc našli i zbraň. Anthony mohl být rád, že nakonec vyfasoval jen měsíc natvrdo. Po téhle zkušenosti ovšem zkrotl a úspěšně se vrhl na podnikání s koženým zbožím. Zároveň začal účinkovat i ve francouzských filmech, později se usadil na čas i v USA.

Z jeho filmografie jmenujme například snímky Kronika ohlášené smrti, Ohnivá poušť, Tři ženy za letního večera či Pozvánka k tanci.

Anthony Delon, jenž byl téměř před třemi lety váženým hostem na brněnském Plese v opeře, měl v minulosti milostný vztah s herečkou Valérií Kaprisky či se Stéphanií Monackou, nejmladším potomkem bývalého monackého knížete Rainiera III. a jeho ženy Grace Kelly. Obě své dcery Liv a Lou má s herečkou Sophií Clereco.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám