Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Zdeňka Žádníková se od doby, kdy natáčela jednu z hlavních rolí v seriálu Rodinná pouta, nezměnila. Naopak, jako by omládla, ostatně i díky krátkému sestřihu. Když jsme se potkali na kosmetické párty, samozřejmě nás zajímal její elixír mládí.

Protože jsme se ale neviděli od jara, konverzaci jsme začali zdvořile dotazem, co je u ní nového a jak jí rostou potomci. "Děti jsou skvělé, momentálně zrovna nejstarší dcera dělá zbytku naší rodiny francouzské brambory. Už se posouváme do fáze, kdy se o sebe navzájem začínají starat, a to byl náš cíl," smála se Zdeňka.

"Momentálně v Dejvickém divadle zkouším Zimní pohádku od Williama Shakespeara. Tahle hra je často považována za nehratelnou, tak se na to těším. A protože zkouším, děti si zvykají, že maminka není doma," dodala.

Protože jsme se potkali na kosmetické akci, byli jsme zvědaví, zda se od doby, kdy nám říkala, že na péči o sebe moc času nemá, něco změnilo. "Zatím ne. Na kosmetice jsem pořád ještě nebyla, ale věřím, že ten čas přijde. Už úplně cítím, jak se to blíží. Asi je to příjemné, že? Ale já to jednou vyzkouším a třeba se na ní stanu závislá. Zatím mne od této značky zajímají hlavně bytové vůně." uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám