Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Čím potěšit děti o Vánocích? Tuhle otázku si klade každý rodič. Bačkůrky nebo plyšového medvídka už má doma každý. Udělejte výjimku, sáhněte po něčem originálnějším, s čím si vaše ratolesti užijí spoustu zábavy. Vy si tak budete jisti, že to po týdnu hraní neodloží do kouta a nezačnou toužit po něčem jiném jako obvykle. S těmito hračkami naberou Vánoce jiný rozměr!

Hit Vánoc 2015: Společenská hra Chrono bomb!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Natáhni libovolně po pokoji speciální provázky a otestuj svou mrštnost, rychlost, obratnost a opatrnost. To jsou ty nejdůležitější předpoklady k tomu, jak úspěšně zneškodnit časovanou bombu za co nejlepší čas. Když se dotknete laseru, chrono bomb odpočítá sekundy. Pozor, zavadíte-li o provázky třikrát, bomba vybuchne ještě před časovým limitem. Chrono Bomb je akční hra pro celou rodinu!

SpyX velká špiónská hra s brýlemi pro noční vidění!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nezbytná kompletní výbava pro každého špiona! Sada obsahuje: detektor pohybu, měnič hlasu, špiónské pero, brýle pro noční vidění. Všechny modely jsou funkční!

Tvořivá kuličková dráha jen za 339 Kč!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kuličková dráha složená z 80 dílků je velice zábavná hra pro každého. Vytvořte své vlastní bludiště, umístěte kuličky a sledujte, jak kuličky postupují. Pokud je vaše trať sestavená důmyslně a správně, dokutálí se kulička až do konce. Vytvářejte své unikátní bludiště znovu a znovu. Užijte si hru plnou fantazie a zábavy. S touto hračkou vidíte, že gravitace může být ten nejlepší spoluhráč!

Úžasná roboželva, s kterou si užijete kopec zábavy!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Užij si spoustu zábavy s touto jedinečnou želvou. Jakmile ji vložíš do vody, želva začne automaticky pohybovat nohama a plavat. Při plavání mění rychlost a směr. Navíc se želva umí pohybovat i na souši, takže je téměř jako živá! Cca 7 cm. Více druhů.

Zábavné LEGO adventní kalendáře

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Udělej z každého dne slavnostní stavební dobrodružství, až budeš odpočítávat dny do Vánoc s adventními kalendáři. Stavebnice LEGO podporuje zručnost a rozvíjí tvořivost a fantazii vašeho dítěte. V porovnání s jinými stavebnicemi zaručuje LEGO stavebnice pevnost, stálobarevnost a přesnost rozměrů.

Další články

Načítám