Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už pořádně dlouho jsme v Praze neviděli Aliho Amiriho. Sympaťák původem z Iránu se stal známým díky tomu, že byl v době, kdy ještě studoval medicínu, ve finále SuperStar. Pohyboval se sice v šoubyznysu, ale na prvním místě nebyl pro vystudovaného dermatologa mikrofon, ale Aeskulapova hůl.

My se s ním potkali na konkurzu do obnoveného muzikálu Angelika, což nás docela překvapilo. Mysleli jsme si, že už dal muzikálům úplně vale. "Tohle je srdeční záležitost, nevím, zda to bude úplně stejný tým, jako když jsme ji dělali před lety, ale těším se na to, že na krátkou dobu vypadnu ze stereotypu. Producent Oldřich Lichtenberg mi nabídl, zda se nechci vrátit do své role Bačáry Beje, a rád jsem to přijal," řekl nám Ali.

"Do Česka jsem se vrátil před rokem, kdy mi přišel do cesty takový plán vytvořit estetickou kliniku v Praze, máme tam plastickou chirurgii, stomatologii a dermatologii, a tam jsem každý den skoro od rána do večera. Pracoval jsem v Dubaji a pak v Iránu," vysvětlil.

V jeho soukromém životě se ale prý nic nezměnilo. Snubní prstýnek nenosí. "Bohužel jsem se zatím neoženil. Už bych docela rád založil rodinu, ale pořád se nenašla ta pravá. Asi mi to ještě nebylo souzeno, ale určitě to přijde," zalitoval. A my nadhodili, že by to třeba mohla být některá z představitelek Angeliky. "Jen jestli bude nějaká nová, kterou ještě neznám. Protože ty, které znám, jsou už některé těhotné," smál se Ali s narážkou na Monikou Absolonovou (47).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám