Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po skončení včerejší světové premiéry dlouho očekávaného snímku Spectre v londýnské Royal Albert Hall se většina VIP hostů přesunula na after párty do historických prostorů Britského muzea. Hlavní ženské hvězdy se tak měly možnost blýsknout rovnou ve dvou večerních róbách. Zatímco na samotné premiéře dokázaly zaujmout jak Francouzka Léa Seydoux (30), tak Naomie Harris (39), pozdější večírek zaručeně nejstylověji pojala devětatřicetiletá Angličanka Harris, která se jako Bondova parťačka objevila již v minulém díle Skyfall.

Od koho však asi všichni čekali víc, byla Monica Bellucci (51). I ta sice na obě akce zvolila jiné šaty, ale jedny méně nápadité než druhé. Temné barvy, podobný střih, cudný výstřih i minimum detailů a zajímavých prvků. Nestárnoucí diva má přitom rozhodně na víc.

Vraťme se ale k okouzlující rodilé Londýňance, která si v minulosti zahrála například v thrillerech 28 dní poté,  Miami Vice či v životopisném Mandela: Dlouhá cesta ke svobodě. Na premiéře se po červeném koberci procházela v oranžové róbě od Stelly McCartney, královnou večera se však stala až v modrých minišatech s průstřihy po celé přední části z nové kolekce značky Mugler.

Která herečka měla nejšťastnější ruku ve volbě šatů?
Monica Bellucci
10,1 %
Naomie Harris
82,7 %
Léa Seydoux
7,2 %
Celkem hlasovalo 11720 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám