Hlavní obsah
Článek

Je to asi pěkný výlupek! Syn podnikatele Karla K. (41), se kterým donedávna chodila vnadná Eva Perkausová (30), a proto se lehce mohlo stát, že by byla brzy mladíkovou macechou, podle informací Super.cz udělal v noci na úterý pořádný malér. David K. totiž údajně pod vlivem drog ujížděl policistům, luxusní BMW se pak při honičce převrátilo na bok (video zde). Nezdárnému synovi jesenického exmilence moderátorky TopStaru nyní hrozí dokonce i vazba!

O tu policisté v podobných případech rádi žádají. Mladík je totiž strážcům zákona dobře znám z dob minulých, navíc měl vyslovený zákaz řízení, takže se pravděpodobně dopustil trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí.

Vše začalo tak, že se policejní hlídka rozhodla vůz zkontrolovat, mladý řidič před ní ale začal ujíždět. Na kruhovém objezdu jel v protisměru, v obci u Prahy Zlatníky-Hodkovice sjel David ze silnice, vjel na hromadu hlíny a na ní auto převrátil.

Stihl ještě nabourat plot u rodinného domu a dřevěný altán.

Podle našich zpráv to není jediný hřích mládence, se kterým si prý nevědí hlavu ani rodiče.

Super.cz se podařilo spojit s mladíkovou matkou. Ta problémy syna s drogami potvrdila. „Bohužel se nám stalo to, co nikomu nepřeji. Syn se chytil špatné party přesto, že jsme pro něj udělali vše. Nikdy nepatřil mezi zlatou mládež, od patnácti pracoval, ale pak se vše změnilo. Je to pro nás velmi bolestivé téma, ale jako rodičům nám nezbylo nic jiného, než čekat, až spadne na úplné dno a své chyby si uvědomí,“ uvedla Monika.

„V tomhle jsme s exmanželem za jedno. Přesto ho milujeme a bude-li se chtít vrátit mezi normální lidi, jsme tu stále pro něj, jinak ne,“ dodala rázně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám