Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kouzelník Pavel Kožíšek posiluje tým svých asistentek, s nimiž vystupuje. Hanku Mašlíkovou a Martinu Dvořákovou, které jeho diváci již znají, se přidá Alena Prešnajderová. Zalovil opět ve vodách soutěže krásy, Prešnajderová byla finalistkou Miss v roce 2013.

Do nacvičování v Divadle kouzel se Alena vrhla po hlavě. „Nejsem žádná začátečnice a už mám něco za sebou. Kouzla mě baví odmalička, a když jsem dostala šanci vystupovat zatím coby asistentka Pavla Kožíška, dlouho jsem neváhala a řekla ano. Jako malá holka jsem si zkoušela čáry a fígle, začínala jsem se sirkami a kartami, teď to bude ale o něčem úplně jiném. Zkoušíme náročnější triky, učím se a současně i bavím, protože nejde jen o to někoho nechat zmizet nebo něco přičarovat, ale hlavně bavit diváky. A o tom to představení je, proto se moc se těším na svoji listopadovou premiéru,“ nechala se slyšet.

Novou posilu přivítala především Hanka Mašlíková, která byla iniciátorkou jejího přijetí. „Vůbec nejde o konkurenci. Mám řadu aktivit a už nějakou dobu hučím do Pavla, aby k nám získal alternantku. Teď se to povedlo a myslím si, že Alena bude skvělá kolegyně. V žádném případě ne konkurence,“ uvedla Mašlíková.

Reklama

Další články

Načítám