Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

V soutěžích, kde spolu soupeří krásky z celého světa, reprezentantky České republiky rozhodně nepatří k outsiderkám. Důkazem toho je úspěch Michaely Haladové, které se dokázala prosadit v Jižní Koreji.

Česká modelka uspěla v soutěži Miss Global Beauty Queen, odkud si přivezla titul Miss Talent. Michaela porotu okouzlila ve volné disciplíně, kde předvedla flamenco. Díky svému výkonu se dokonce probojovala mezi patnáct finalistek světové soutěže krásy. Tanec byl v jejím případě sázkou na jistotu, protože se mu věnuje už od dětství, a nyní své zkušenosti předává druhým.

„Nejšťastnější jsem mezi svými malými i dospělými svěřenci. Je skvělé vidět, co se pod mým vedením dokáží naučit, nabíjí mě to do každé mé nové práce, protože tanec je a bude navždy můj život", tvrdí Michaela, pro niž není titul z Jižní Koreje prvním úspěchem. Před dvěma lety bojovala v Rovníkové Guineji, kde na Miss Tourism World skončila na třetím místě.

Michaela Haladová však první krůčky do světa modelingu udělala ještě mnohem dříve. Jako malá holčička totiž zvítězila v soutěži Miss mléko, takže má ve svém životopisu stejný trumf jako Miss World 2006 Taťána Kuchařová (36) a muzikálová herečka Michaela Doubravová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám