Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už jsme vás v minulosti informovali o tom, že zpěvačka Dannie Langoska je zamilovaná. Zpěvačka už nějaký ten pátek chodí s čokoládovým tanečníkem a modelem Albertem.

Soulová diva je důkazem toho, že v lásce váha, množství centimetrů v pase nebo velikost oblečení vůbec nehrají roli a že i prostorově výraznější krásky mohou mít víc nápadníků než vychrtlé anorektičky.

Exotický umělec se sice narodil v České republice, ale sám o sobě říká, že je původem Afričan. Ptali jsme se kypré zpěvačky, jestli bývá často cílem zájmu právě obyvatel černého kontinentu. Ti si totiž často potrpí na podobné typy žen. „Tak jsem o tom asi nikdy nepřemýšlela. Volají na mě na ulici různé typy mužů. Nikdy jsem neměla nouzi o chlapy a moc jsem neřešila, komu se líbím a komu ne,” nechala se slyšet zpěvačka.

Kyprá blondýnka nás překvapila tím, že přesně neví, jak je ve vztahu dlouho. „Ze začátku jsme byli kamarádi. Přirozeně jsme vpluli do vztahu, a tak nějaká výročí neslavíme,” říká. Dannie právě připravuje své první sólové album a její přítel Albert je v tomto ohledu velkým rádcem a zdrojem inspirace. „Albert mně hodně pomáhá a podporuje mě. Určitě někdy spácháme i něco společného,” říká Dannie Langoska.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám