Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jak Super.cz před časem informoval, členové kapely Maxim Turbulenc se ze dne na den rozhodli zbavit zakladatele Pavla Vohnouta alias Kyklopa. Byl to pro něj šok a pro fanoušky bandu taky, však s ním skupina stála a padala. Pavel se ale otřepal a vymyslel lest, jak bývalé kolegy potrestat!

Založil si kapelu Kyklops, se kterou má za sebou už i první úspěšný koncert. A zatímco Maxíci zpívali jen převzaté hitovky, on trvá na tom, že budou hrát jen původní. „Kluci z předchozí kapely to odmítali, ale mně to dává smysl. Hrajeme pro děti, ale chceme, aby si tam našli něco i jejich rodiče, takže jsou tam různé dvojsmysly a podprahové věci,“ řekl Super.cz.

Pavel doufá, že se mu v seskupení Kyklops s Přemkem Stoklasou, Davidem Freedomem a Petrem Panocha (ten mimochodem také v Maxim Turbulenc působil) podaří prorazit, stejně jako kdysi s původní kapelou. A kdo ví, jestli nedosáhnou takového úspěchu, že přeberou fandy Vohnoutově původní kapele.

„Měl jsem strach, jak nás a nové songy lidé přijmou. Ale sešlo se jich asi šest set, a přestože ze začátku byli zamlklí, jak jsme začali hrát písničku Slůňata, už začali dělat hloučky a za chvíli trsali všichni,“ raduje se Kyklop, který s kolegy část z výtěžku věnoval vozíčkářům ze spolku Handicap.

Reklama

Další články

Načítám