Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednou ze čtyř finalistek - dívek v soutěži SuperStar, o jejichž postupu se rozhodlo minulou neděli, je jednadvacetiletá Veronika Danišová. Ta se z účasti ve finále raduje a jako sedm jejích kolegů sní o příčce nejvyšší. Za sebou už jedno velké vítězství má, ale poněkud jiného rázu. Veronika v posledních měsících zhubla celých 35 kilogramů.

S hubnutím Veronika začala, když ručička na váze ukazovala 110 kg. Dnes má o 35 kilo méně, jen od začátku castingů je lehčí o patnáct kilo.

Další stupínek ke spokojenosti už také zdolala, účast ve finále je velkým zadostiučiněním. O kariéře zpěvačky sní odmalička, pracuje na sobě, písničky i skládá, dokonce i nahrávky má. „Je ale těžké najít si sponzory, abych si mohla CD vydat a propagovat. Doufám, že SuperStar mi pomůže, abych vydala album a koncertovala se svými písničkami,“ věří Veronika. Pokud by to přece jen nevyšlo, ráda by se uplatnila například jako učitelka zpěvu.

Reklama

Další články

Načítám