Hlavní obsah
Článek

Pozvat na otevření nového autosalonu a představení luxusního vozu známé tváře může být docela dvojsečné. Zvláště, když je ta partička hodně veselá. Takhle zaplakali nad výdělkem organizátoři VIP párty na okraji Prahy.

Nejprve se jednomu vozu podívala na zoubek, tedy pod kapotu, zpěvačka Martina Pártlová (44). Aby byly snímky pro média jaksepatří autentické, trošku se v hadičkách pohrabala. "Jsem opravář Páka," smála se. Druhý den měl automechanik co dělat, aby dal vnitřnosti vozu dohromady.

To by ale bylo to nejmenší. Korunu celému večeru nasadil zpěvák, moderátor a herec Bořek Slezáček (56), kterému teprve nedávno vrátili řidičák. Proto si řízení užívá, a i když se to nemělo, dostal jeden luxusní vůz zapůjčený k projížďce.

Ve tmě prosvětlované pouze světelnou show se mu řízení poněkud vymklo z ruky a narazil do obrubníku a právě do nádobíčka umělců od ohňové show a skončilo to škrábanci na autě. "Škoda je teď třicet tisíc korun, ale bude větší, pokud se bude muset celý nárazník měnit," informoval Super.cz zástupce organizátora akce.

Reklama

Další články

Načítám