Hlavní obsah
David Zápal
Článek

To je zase kauza jako hrom! Nenávistnými se prý dají nazvat pocity, které má Ornella Koktová (31) k jedné z nejhezčích českých moderátorek Evě Perkausové (30). Její choť Josef Kokta byl totiž údajně málem otcem vnadné moderátorky!

Alespoň to tvrdí některá média, která přinesla zprávu, že matka Evy měla s Koktou před nějakým tím časem nějaký ten úlet. To se sice z více stran potvrzuje jako pravděpodobně pravdivá informace, horší už je to ale s tvzeními, že Ornella má nyní na mladou Evu pifku a bojí se, aby si taky něco nezačala s jejím Pepíčkem. Dokonce ji prý nemůže ani cítit.

„To jsem nikdy v životě nevypustila z úst. Samozřejmě jsem se na to manžela ze zvědavosti ptala, on ale prohlásil, že gentleman o svých dřívějších vztazích k ženám nikdy nehovoří. I kdyby to byla pravda, nemám důvod se na Evu zlobit. Co dělal můj muž před vztahem se mnou, je jeho věc. Mluvily jsme o tom spolu s Evou a obě si myslíme, že je kolem toho zbytečné haló,“ řekla Super.cz Ornella.

O někdejším údajném styku Kokty s maminkou Evy se nám donesly dost šokující informace, které ale vzhledem k tomu, že jde o starou záležitost a důkazy odvál čas, zatím nemůžeme uveřejnit. Každopádně se zdá, že Evina rodička byla pořádné číslo!

Ornelle docela věříme, že je v klidu. Její Kokta je nyní chudý jako kostelní myšák a o Evě je známo, že se vždy neomylně zabouchne do nějakého pracháče…

Reklama

Další články

Načítám