Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Tak tomuhle se říká opravdu velmi odvážný outfit! Moderátorka Eva Decastelo (45) se rozhodla totálně zlikvidovat veškerou ženskou konkurenci na párty výrobce boxerek a povedlo se jí to, přestože „protivnice“, Eva Perkausová nebo Ornella Štiková jsou opravdu těžké váhy! Vzala si totiž na sebe kostým burlesky s těsným korzetem, z něhož vytékaly její vnady úplně na všechny strany. Nejen pánové měli co dělat, aby se soustředili i na něco jiného!

Eva totálně rozhodila také našeho jindy v kramflecích pevného redaktora, který vůbec nevěděl, na co se ptát, tolik ho její vizáž rozptylovala. Dokonce zapomněl na chvíli používat i mikrofon.

„Díky tomu, že jsem vdaná, tak si to mohu dovolit. Kluci v zákulisí mi lichotí, což je super, jsem nabitá na dvacet let. Ale nezlobím, jsem zamilovaná do svého manžela, takže jsem hodná,“ tvrdí Eva.

„Mám jednu úžasnou burlesku kamarádku Stefanie, s kterou jsme nedávno dělaly úžasné fotky. Připravila mi komplet styling. Chybí mi jen podvazky, v kterých vystupuje,“ dodala moderátorka, jež může směle aspirovat na přední příčky nevyhlášené soutěže o nejodvážnější outfit roku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám