Hlavní obsah
Článek

Vizážista slavných Jake Bailey, mezi jehož klientelu patřily i Katy Perry či Selena Gomez, byl v pátek ráno nalezen svou asistentkou mrtvý u jeho hollywoodského domu. Stejně jako každé ráno přicházela s kávou a harmonogramem na celý den. Našla jej schouleného v jeho černém SUV bez známek života. Ve zmatku se jej okamžitě snažila dostat z vozidla a začala s oživováním, než jí došlo, že už mu nemůže pomoci.

Přivolaný koroner oznámil, že sedmatřicetiletý Bailey byl nalezen mrtvý v pátek v 8:25 hodin. Zřejmě se cíleně otrávil oxidem uhelnatým, čímž potvrdil domnělou sebevraždu. Pochopitelně ale proběhne ještě soudně nařízená pitva, která příčinu smrti určí s jistotou.

„Asistentka mu nesla kávu a najednou slyšíme křik a řev, tak má žena vyběhla ven. Asistentka se jej snažila oživovat a manželka jí pomáhala. Zavolali 911 a udělaly vše proto, aby mu pomohly, ale už bylo pozdě. Jeho asistentka byla zjevně otřesena,“ popsal situaci jeden ze sousedů. Společně s ostatními sousedy však celou tragédii nechápe a tvrdí, že Jake vypadal v poslední době velice šťastně a spokojeně.

Talentovaný Bailey často pracoval s hollywoodskými hvězdami, ale i popovými ikonami jako například s Mariah Carey. Loni například líčil Katy Perry na obálku Cosmopolitanu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám