Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Michala Hrdličku (35) zasáhla tvrdá rána rodičovského hněvu! Alespoň to tak zvenčí vypadá, že se do něj po rozchodu s moderátorkou Lucií Borhyovou (45) pustila vlastní krev. Maminka sporťáka podle některých zpráv nemůže unést rozchod s milovanou snachou a tak zabavila synovi luxusní auťák, na který měl balit holky.

Samotná Borhyová si se svou tchyní padla do oka. „S Ivanou si rozumíme opravdu hodně a ve všech směrech. Máme podobné názory na životní styl, módu a samozřejmě rodinu. Obě rády budujeme takové to teplo domova, rodinné zázemí. Zkrátka se na život díváme stejně, což je skvělé,“ řekla tehdy k netypicky dobrému vztahu obdařená moderátorka.

Ivana zřejmě nese rozchod svého syna hůře, než on sám. Lucii Borhyovou, která jí před více než rokem porodila vnučku, si opravdu zamilovala. „S Luckou jsme si, myslím, padly do oka. Je to obyčejná milá holka bez hvězdných manýrů. Starostlivá máma, která má ráda pořádek. Michalovi zase zdůrazňuji, že si musí Lucii hýčkat,“ řekla tehdy pro deník Blesk matka mladého lamače dívčích srdcí. Vůbec bychom se nedivili, kdyby právě kvůli jeho porozchodovému řádění maminka řekla dost a zabavila „nezdárnému synátorovi“ luxusní mercedes se stahovací střechou, který měl prý používat jako lapač na holky.

Situaci dále sledujeme a o případném dalším trestu, ať už tělesném, nebo o délce domácího vězení, vás budeme exkluzivně informovat.

Jak podle vás rodiče Hrdličku potretsají za chování k Lucce?
Sníží mu kapesné
6,8 %
Dostane domácí vězení
2,4 %
Dostane na holou
5,1 %
Na Vánoce mu neupečou milované vanilkové rohlíčky
3,4 %
Seberou mu i všechny angličáky
6,8 %
Nijak, je to dospělý chlap
75,5 %
Celkem hlasovalo 58219 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám