Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Kateřina Kaira Hrachovcová (49) má za sebou řadu pořádně odvážných focení, kdy se svlékla do spodního prádla nebo dokonce úplně nahá. Na přehlídku spodního prádla si zatím netroufla. Ale nikdy neříkej nikdy.

"Záleží, jak se vyfotím v prádle a při jaké příležitosti. Taky to není jednoduché. I na jevišti jsem byla ve spodním prádle. Je to ale svazující, není to jen tak - lusknutím prstu se svléknout. Možná bych si troufla na molo, ale jsou krásné modelky, tak proč jim brát práci," řekla Super.cz s úsměvem herečka.

Nabídku by prý dlouho zvažovala. "Rozmýšlela bych to. Nemyslím, že bych měla figuru, která může jen tak vylézt na molo a ve všem dobře vypadat," upřesnila herečka, která prádlo nakupuje ráda a je ochotna za něj i pořádně zaplatit. Doma má i prádélka v hodnotě několika tisíc. "Mám ráda krajku, líbí se mi i kvalitní sportovní prádlo. Hodně sportuji," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám