Hlavní obsah
Článek

Jako tlouštíka ho nenapadlo nic lepšího, než kolem sebe zbaběle kopat a ukrývat se za anonymitu internetu. Jesse Shand z Michiganu otravoval život lidem, kteří na rozdíl od něj nerezignovali na to, jak vypadají. Nakonec mu právě tito lidé pomohli k štíhlé postavě.

Kdysi morbidně obézní mladík trávil čas tím, že si na internetu našel kontakty na různé trenéry a fitness nadšence, kterým z bezpečí domova své matky psal hanlivé zprávy a sprostě jim nadával, zatímco sám dál vesele tloustnul...

Nakonec se nechal na jednom online fóru pro bodybuildery vyprovokovat a ukázal své fotky, a to mu od základů změnilo život. Účastníci chatu v něm viděli skvělý potenciál s možností enormních výsledků a i přes jeho počáteční negaci se mu snažili pomoci. Zahrnovali jej tipy na efektivnější a zdravé shazování, sestavili jídelníček i cvičební plán.

Váhový úbytek na sebe nenechal dlouho čekat. Jesse nakonec dokázal zhubnout přes 180 kilogramů. Vedlejším efektem se sice stala povislá kůže všude po těle, ale mladík jej vnímá už pouze jako kosmetickou vadu, která bude co nevidět chirurgicky odstraněna.

Reklama

Další články

Načítám