Hlavní obsah
Článek

Vypadat skvěle bylo součástí její profese a i když by mělo být od určitého věku stále těžší přísné modelkovské parametry splňovat, Christie Brinkley jakoby se to netýkalo. Ačkoli smích údajně tvoří vrásky (proto si prý Kim Kardashian udržuje téměř vždy kamennou tvář), mladistvě vypadající blondýnku prakticky nepotkáte jinak, než s pusou od ucha k uchu. Ani středeční večer nebyl výjimkou.

Do sebemenšího detailu vyladěná dáma, které patřila obálka plavkového vydání Sports Illustrated hned třikrát, je přitom v babičkovském věku. Začátkem února oslaví 62. narozeniny. Kdo by hádal, že tato trojnásobná maminka měla v úžasné černé róbě se zašpendlenými průstřihy a vysokým rozparkem namířeno na ples či na filmovou premiéru, byl by vedle. Christie takhle vyrazila jen na večeři do newyorském hotelu Carlyle.

Brinkley po ukončení aktivní modelingové kariéry začala podnikat v oblasti realit a i na tomto poli se jí výjimečně daří. I díky tomu ji v roce 2012 deník Daily Mail zařadil na třetí místo v žebříčku dvaceti nejbohatších modelek všech dob.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám