Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Také vám jsou elegantní modré šaty na těle Caitlyn Jenner (74) nějak povědomé? Věřte, že stejné před pěti lety oblékla tehdy ještě Kate Middleton (42) na oficiální zásnubní fotografie s princem Williamem (41).

Model z dílny britské značky Issa London se tehdy prodával za 575 liber (přes 21 tisíc korun) a během několika minut od uveřejnění fotografií z královských zásnub byl vyprodaný. Zdá se, že Caitlyn je jednou z těch, kterým se podařilo zdařilý kousek pořídit. Hvězda reality show I Am Cait (shoda výslovnosti jmen s vévodkyní z Cambridge je nejspíš čistě náhodná), která nedávno už poněkolikáté nabourala svůj bílý teréňák, šaty provětrala před pár dny na večeři v italské restauraci Jon & Vinny’s v Los Angeles.

Jenner si sportovní nadšenci možná vybaví jako skvělého amerického atleta a držitele zlaté medaile v desetiboji z olympijských her z roku 1976 Bruce Jennera. Bulvární fandové pak jistě dobře vědí, že je rovněž bývalým manželem Kris Jenner a otcem dcer Kendall a Kylie, které aktuálně válcují internet ještě víc než trio jejich starších sester Kardashianek.

Reklama

Další články

Načítám