Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Dominika Mesarošová (38) nedávno zažila šok, když jí na nohu spadla těžká židle a dotyčnou končetinu ji zlomila. Kvůli bolesti dostávala injekce do břicha a svůj projekt, během něhož u moře učí mladé adeptky na modelky všemu, co budou v branži potřebovat, zvládla jen s vypětím všech sil. Kupodivu ale nepřišla o žádné kšefty, naopak, jeden má i s berlemi!

„Čeká mě módní přehlídka a půjdu tak, jak mě vidíte. I přes to zranění mě klienti chtějí, takže mě těší, že práce je,“ pochlubila se Mesarošová. Představa modelky o berlích je jistě lákavá, třeba bude Dominika hvězdou večera!

Známá silikonka už se modlí, aby byla úplně v pořádku a mohla zase do posilovny. „Cvičení je můj život, moje droga a teď jsem totálně mimo provoz. Je to náročné pro mě i na psychiku, protože jsem zvyklá udržovat se. Myslím si, že bych teď i měla, protože třicítka už volá. Doma si cvičím břicho, takže to není takový průšvih. Mám pořád šedesát kilo. Omezila jsem jen pečivo,“ vysvětluje.

Říká se, že doba a lidé jsou zlí, Mesarošová má ale opačné zkušenosti. „Užívám si pozornosti lidí. Musím říct, že to nejsou jen muži, ale i ženy, kdo mi otevře dveře nebo se mě ptá, jestli mi má pomoci do schodů,“ chlubí se Dominika, kterou jsme potkali na křtu nového videoklipu On The Dance Floor.

„Přišla jsem podpořit jeho autora Jarka Šimka, protože on podpořil mě na mé oslavě třicetin. Myslím si, že je dobře, že jsem tady a udělám mu radost. Má opravdu obrovské srdce a mám ho hrozně ráda,“ dodala.

Související témata:
Zlomená

Reklama

Další články

Načítám