Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bez pořádného tréninku se v žádné disciplíně díra do světa neudělá... Dobře vědoma si je toho i mladá Angličanka Amber, která začala lekce pole dance, jemuž se už pár let věnuje, praktikovat přímo u ‚mastné tyče‘ v londýnském metru.

Kromě značné úspory času a peněz za hodiny v tělocvičně má tento způsob i další výhody, cestujícím zatraktivní cestu domů z práce a Amber má o diváky postaráno.

Dívka s exhibicionistickými sklony je členkou striptérského sdružení East London Strippers Collective a bojuje za lepší taneční kondici všech erotických tanečnic. Právě těm také nabízí inspiraci, jak se zdokonalovat prostřednictvím tanečních videí, které jsou mnohdy pořízené právě v metru anglické metropole.

„Je to malinko nebezpečné, když souprava brzdí, staví ve stanici nebo se rozjíždí, ale vážně to není žádný problém,“ objasňuje dívka, jež si střihla jedno taneční číslo i pro fotografa v džínových šortkách a stylovém tílku.

Reklama

Další články

Načítám