Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poslední díl amerického televizního pořadu Botched, v němž plastičtí chirurgové Terry Dubrow a Paul Nassif mění životy svých pacientek a plní jim jejich sny, byl jen pro silnější povahy. Nová ňadra si zbožně přála i učitelka sexuální výchovy Marla, které po řadě operací a komplikací zůstal hrudník zcela plochý. I přesto, že ji lékaři nazvali „prsní chamtivkou“, její situace byla natolik vážná, že nešťastnici pomohli a vytvarovali jí zcela nová ňadra velikosti tři.

Seznam jejích zákroků je ovšem mnohem obsáhlejší. Od přírody drobná Marla si v mládí nejdřív nechala voperovat implantáty velikosti B, což jí bylo záhy málo, a tak příště přeskočila číslo a šla rovnou do čtyřek. O pár let později však utrpěla zranění, když spadla tak nešikovně, že si roztrhla prsní tkáň v oblasti jizvy. Lékaři jí implantáty vyjmuli a nařídili jí, aby vše nechala pořádně zahojit. Po dvou letech ale šla na operační sál znovu a rovnou s požadavkem implantátů velikosti DD. Následkem operace se jí ovšem do těla dostala silná bakteriální infekce a po následujícím zákroku přišla o ňadra úplně.

Sebevědomí rázem dosáhlo bodu mrazu a žena se odmítala svléknout i před svým manželem. Své tělo nazývala ‚bezerekční zónou‘, jelikož byla přesvědčená, že když svlékne tričko, veškeré vzrušení u jejího muže opadne.

Nyní se už může opět těšit z oblého hrudníku. Dokonce se nebránila ani pózování ve spodním prádle. Nebyla by to ale Marla, kdyby si nepostěžovala, že se jí ňadra přeci jen zdají poněkud malá. Na to mohli lékaři už jen konstatovat, že jí nezbývá, než si velikost korigovat vhodnou podprsenkou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám