Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Třiadvacetiletá Emily Fagan je slečnou plnou rozporů. Milovníci drsných sportů ji mohou znát jako profesionální kickboxerku a wrestlerku, její něžnější já však touží po korunce královny krásy.

Emily navzdory své zálibě zbožňuje všechno holčičí a dbá na svůj vzhled. Tahle holka to má asi těžké, kluci z ní musí mít strach dvojnásob. Nejen pro její umění rozdávat rány a kopy v ringu, ale i proto, že je jednoduše až moc hezká... Emily z anglického Barrowfordu se kickboxu věnuje od čtrnácti let a za tu dobu stačila posbírat spoustu ocenění, tím nejcennějším byla nejspíš zlatá medaile ze světového šampionátu ve wrestlingu.

V listopadu ji však čeká konkurence úplně jiná, účastní se finále soutěže Miss North West. A i když se nepřihlásila sama, vidina missí korunky na hlavě se jí nakonec zalíbila snad ještě víc, než zlaté medaile.

„Byl to pro mě šok, protože moje sestra Shannon mě přihlásila do soutěže, aniž by mi o tom řekla. Zjistila jsem to až ve chvíli, kdy mi volali, že jsem postoupila do regionálního kola. Vím, že je to úplně něco jiného, než co jsem dělala dosud, ale těším se na to. Pokud vyhraju, další metou bude Miss Anglie,“ říká sebevědomě Emily, které možná nakonec vymění ring za přehlídkové molo...

Reklama

Další články

Načítám