Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Kateřina Mátlová letos oslavila 36. narozeniny, a zatímco její kolegyně už tráví spoustu času na klinikách plastické chirurgie, ona se tomu vyhýbá. "Asi bych i nějaký botox potřebovala, ale mám papírovou pleť, nebylo mi to lékaři doporučeno. Takže u mě je hlavní čištění pleti, dobrá strava, dobrá nálada, pozitivní mysl," řekla Super.cz Mátlová.

"Plastiky nemám žádné, uvidíme, jak to bude s postupujícím věkem, Zatím snad nepotřebuju. Sice se někdy hýbu až moc, ale fakt nic nemám. A botox prostě nemůžu," upřesnila Kateřina na kosmetickém veletrhu Interbeauty a pochlubila se velkou novinkou.

Autor hitu Run to you pro Whitney Houston (†48), který měl i nominaci na Oscara, pro ni napsal píseň. "Je to pravda. Allan Rich mi napsal nový song. Během příštího týdne jej budeme točit. Řeším akorát studio, jestli to bude u nás, nebo v Německu," prozradila Mátlová.

Cesta k Richovi prý byla dlouhá, ale podařilo se. "Poslala jsem mu spoustu mých demoverzí a informace o tom, jakou cestou se bude píseň ubírat. To bylo důležité," dodala.

Reklama

Další články

Načítám