Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modeling už Andrea Verešová (43) nestřídá jen s moderováním, ale začíná koketovat s herectvím. To je ostatně pro většinu modelek velmi přirozený vývoj, od hraní před objektivem fotoaparátu je to totiž už jen krůček k herectví před kamerou.

„Nabídek bylo vždycky hodně, ale snažila jsem se vybrat to, co by mi nepoškodilo jméno a co bych zvládla. Zkušenostmi, věkem a časem přišel ten moment, kdy jsem si troufla na větší roli. Je to hlavní ženská role ve čtvrté epizodě seriálu Místo zločinu Plzeň,” rozpovídala se Verešová o svém působení v seriálu v závěru exkluzivní privátní přehlídky Natali Ruden, kde zazářila jako hlavní hvězda.

Nejkrásnější Slovenka roku 1999 doposud filmové a seriálové role spíše odmítala, protože se neztotožňovala s charaktery postav. „Role modelek, slečen, které se jen předvádějí, nebo neodpovídají mému charakteru, odmítám. Tahle role mi přišla blízká. Měla jsem možnost konečně hrát. Měla jsem možnost pod taktovkou skvělého režiséra zahrát scény, které si neherec jen tak nevyzkouší,” říká Andrea. Super.cz zjistil, že si Verešová v seriálu režiséra Jana Hřebejka zahraje drsnou mafiánku, tedy postavu velmi odlišnou od těch, které hrála v minulosti.

Během soukromé autorské přehlídky v Čechách známé ukrajinské návrhářky si to na improvizovaném mole užívala. „Musím říct, že mi to přijde symbolické. Je zajímavé předvádět v šatech Natali Ruden inspirovaných třicátými a čtyřicátými lety, kdy se módní tvůrci inspirovali hvězdami stříbrného plátna. Móda přecházela ze stříbrného plátna do ulic,” říká Andrea Verešová.

Reklama

Další články

Načítám