Hlavní obsah
Článek

Donedávna uchvacovala svou krásou a ženskostí výhradně v zahraničí, nyní se ale k naší radosti Zuzana Jandová (36) spojuje i s českými a slovenskými produkcemi. Miss České republiky pro rok 2008 se zúčastnila zahraničního soustředění, které předcházelo udílení módních cen Slovak&Czech Fashion Awards.

„Je mi velkou ctí, že jsem byla oslovena stát se tváří a ambasadorkou tohoto prestižního projektu módních Oscarů,” nechala se slyšet kráska a jedním dechem dodala: „Naše spolupráce je postavena na dlouhodobé bázi a moc se na ni těším. Modní svět je mi velmi blízký, již deset let se v něm pohybuji, ráda podporuji umění a kreativní lidi obecně.” Jandová se nechala slyšet, že je z jedné poloviny Slovenka, a tak jí účast v soutěži propojující Čechy a Slováky dělá o to větší radost.

V honosném hotelovém komplexu v turecké Antalyi ji čekalo focení, které měl pod taktovkou tanečník a choreograf Filip Jankovič. Zároveň si ale v exkluzivním hotelu mohla užívat luxusu. Zatímco my jsme se v Čechách balili do péřových bund, kulichů a rukavic, tak nejkrásnější dívka roku 2008 vystavila své dokonalé křivky slunci v plavkách. „V Turecku o mě bylo postaráno jako o královnu. Mnoho profesionálních umělců a skvělých osobností na jednom místě. Nemohlo to dopadnout jinak než skvěle,” usmívá se Zuzana Jandová, která už se těší na finále.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám