Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na veřejnosti se sice s brýlemi neobjevuje, pravda je ale taková, že se Monika Leová (32) potýká s oční vadou. „Mám dvě a půl dioptrie na jednom oku a jednu a tři čtvrtě na druhém oku. Bez brýlí a čoček vážně nic nepřečtu,” nechala se slyšet exotická Miss na české premiéře snímku Stážista s Anne Hathaway a Robertem De Nirem v hlavních rolích.

Kvůli svému hendikepu se moderátorka zpravodajství na Primě dostala mnohokrát do úzkých. „Jednou jsem zapomněla čočky. Na poslední chvíli mi je musel do televize přivézt přítel, který kvůli tomu musel utéct z práce. Nemohla jsem moderovat v brýlích a bez nich bych nepřečetla ze čtecího zařízení ani písmenko,” uvedla držitelka titulu Miss Earth 2013.

Jindy se Leové stalo, že jí čočka z oka během moderování zpráv vyklouzla. „Najednou jsem přestala vidět na jedno oko, říkala jsem si, že tady něco nehraje,” vzpomíná na prekérní situace kráska, která si nakonec poradila. „Nebyla jsem si jistá, co vidím. Ale jelikož si své zprávy připravuju, tak jsem si věděla rady, ale bylo to nepříjemné.”

Brzy možná nebude Leová na dioptrických brýlích a kontaktních čočkách závislá. „Chystám se na operaci očí, protože se nechci znovu dostat do podobné situace,” říká Monika Leová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám