Hlavní obsah
Článek

Ornella Koktová (31) je pořádně naštvaná na herce Aleše Hámu (50). Ten si ji vzal v jednom rozhovoru do úst, když se podivoval, že zatímco mladé talentované herečky nemají práci, ona dostala roli v seriálu. Ornella na jeho adresu prohlásila, že je trapný a za své výkony, jako byl ten s trpaslíkem v taxíku anebo pidi rolička kněze v Ulici, stejně Thálii nedostane.

"Já bych se tím ani moc nezabýval. Povzdechl jsem si, že se může stávat, že je plno studovaných talentovaných hereček a sedí doma, zatímco role dostávají lidé, jako je Ornella. Nemyslel jsem to pejorativně ani zle, prostě je to fakt. Je to stejné, jako kdyby mi barák natíral truhlář a vyučený malíř seděl vedle a koukal," myslí si Aleš.

Ornelly se to ovšem hodně dotklo. Jak Aleš na to, co o něm prohlásila, reaguje? "Spletla si pořad Martina Zounara (56) na Barrandově a můj Taxík, ale to je jedno. Neřešil bych to. Ať si každý dýchá. Potrefená zakýhala, tak se to stalo. Ať je úspěšná a má se hezky. To je všechno. Ať každý dělá to, co chce, a to, co umí, a je mu u toho dobře," míní Háma.

Sám si na nedostatek práce nestěžuje. "Mám práce dost, teď mě čeká docela hezký projekt pro Českou televizi, hraju divadlo s Terezou Kostkovou (47), mám Mýdlového prince, vystupujeme s kapelou Hamleti. Je to fajn," vypočítal Háma. Jen tím taxíkem už nejezdí. "Je zaparkovaný na Kavčích horách v garáži. Třeba se jednou opláchne a zase vyjede. Nechávám to osudu. Dokud je jiná práce, je to v pohodě a není důvod, proč bych brečel," uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám