Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka a bloggerka Lucie Špaková už je také modelkou. Lucie za poslední roky zhubla patnáct kilo a nabídky na focení se hrnou. Dokonce si ji po Anetě Vignerové, Andree Verešové nebo Gabriele Bártové vybrala jedna kosmetická firma, aby se stala její tváří.

Lucie včera fotila novou kampaň a užívala si to. "Kosmetická značka, pro kterou jsem fotila, se snaží vybírat nejenom hezké tváře, ale i silné a výrazné ženy. Majitelka společnosti se dozvěděla o mé cestě do Afghánistánu, kam brzy odlétám jako reportérka společně se zpěvákem Danem Landou. Myslím si, že to byla jedna z mých aktivit, která na ni zapůsobila, a tak mě oslovila, zda se nechci stát tváří značky," řekla Super.cz Lucie.

Špaková je opravdu odvážná. Je málo žen, které by se v této době vydaly do Afghánistánu. "Bezpečnost je zajištěna na 120 procent. Strach nemám. Tady taky můžu spadnout ze schodů. Jedu tam s Danem na pozvání Česko-afghánské obchodní komory," dodala reportérka TopStar magazínu na TV Prima.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám