Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jestli někdo skutečně ví, jak nosit jednodílné plavky, je to rozhodně Daphne Joy. Osmadvacetiletá původem filipínská modelka, která si občas odskočí k filmu nebo zavrtět se do nějakého videoklipu, je bývalou partnerkou rappera 50 Centa. Ten ji ovšem pustil k vodě dřív, než se stačil narodit jejich syn.

O víkendu zavítala vnadná Daphne do Miami, kde se konala hudební konference jiného rappera P. Diddyho. Svůj pobyt využila také k relaxování u bazénu luxusního hotelu Fontainebleau, kde se nacházelo ještě několik dalších krasavic. Po pózování v dráždivých tmavě zelených plavkách se odskočila převléknout ještě do jiného modelu v oranžové barvě.

Poslední dobou se však spekuluje, že to Joy dala s čtyřicetiletým 50 Centem znovu dohromady. Je tak možné, že když se před časem konečně dočkala jeho uznání, že je syn Sire skutečně jeho, nakonec se rapper, který naposledy randil s komičkou Chelsea Handler, přeci jen usadí s rodinou, kterou si založil tak trochu omylem...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám