Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Klára Doležalová bývala před pár lety trošku oplácaná. Když ale teď usedá vedle Karla Voříška (60), je štíhlá jako laňka. Krásce, která kdysi provázela s Markem Ebenem (66) pořadem O poklad Anežky České, pomohla dieta pro nemocné celiakií.

Když jsme se s Klárou potkali, byla navíc i krásně opálená. "Ještě v září jsem byla u moře, tak mi to asi drží. A ještě jedna dovolená nás čeká, až budou mít děti podzimní prázdniny. Poletíme do Dubaje, je to blízko, je tam krásné počasí a bezpečno. Tak to opálení ještě přiživím," plánovala.

Pak jsme zamířili do nového lahůdkářství a začali si povídat o jídle. Zdravém i nezdravém. "V lahůdkářství nenajdete jenom nezdravá jídla. Dají se tady sehnat kvalitní věci a já jsem gurmán, dávám si pozor, co jím, a jím ráda a dobře," řekla nám.

A jak si udržuje postavu? "Před dvěma lety jsem vyhodila ze svého jídelníčku lepek. Teď už to není tak ortodoxní. Řízek neloupu z trojobalu a normálně ho sním, ale nevyhledávám to. Nejím pizzu, těstoviny, pečivo a docela mne to obohatilo. Našla jsem si třeba pohankovou či rýžovou mouku nebo quinou," vyprávěla.

"A baví mne na tom nejen to, že bych si udržovala postavu, ale že mne to nabíjí energií. Když se najím, mám z toho jídla energii, místo abych si chtěla jít na hodinu lehnout. Ale pravda je, že když jsem začala s bezlepkovou stravou, tak ten první náraz byl na postavě hodně vidět. Ale nebylo to na kila, spíš jsem celá splaskla," svěřila.

Reklama

Další články

Načítám