Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka s bizarním šatníkem občas překvapí decentním outfitem, v němž nemá potřebu prvoplánově šokovat. To se ovšem tentokrát nestalo, Lady Gaga (38) vsadila na osvědčené triky.

Popová diva, která je poslední dobou více vidět než slyšet, na sebe odjakživa upozorňuje výstřední módou. Nejdivočejší období, kdy se oblékala do syrového masa, má už naštěstí za sebou, ale do vytříbeného vkusu má ještě pořádně daleko.

Na premiéře nového filmu svého snoubence Taylora Kinneyho neudělala téměř žádnou ostudu, ale její přítomnost se nakonec neobešla bez skandálku. Po projekci komedie Rock the Kasbah zpěvačka v provokativních šatech dle očekávání ukázala kalhotky.

Lady Gaga by se nejspíš svému příteli, s nímž ji před čtyřmi lety svedlo dohromady natáčení videoklipu k písni You and I, ráda vyrovnala. Velkou hereckou příležitost dostala v páté řadě seriálu American Horror Story s podtitulem Hotel, kde ovšem více než talent předvádí své nahé tělo.

Obsazení dřívější popové ikony nejspíš pro tvůrce seriálu nebylo tím nejlepším tahem. Pilotní díl Hotelu sice sledovalo 5,8 miliónu diváků, ale druhá epizoda zaznamenala 30procentní propad, což je nejvýraznější pokles ze všech odvysílaných sérií.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám